Beoordelingen

9,3
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,6
Comfort
9,1
Locatie accommodatie
9,2
Faciliteiten
9,2
Personeel
9,5
Waar voor uw geld
9,3

Beoordelingen

    J.
    nl

    Beoordelingsscore

    5,4
    21 maart 2018

    Te duur voor wat wordt geboden.

    Een kapot matras op het bed. Slechte kwaliteit eten in het restaurant van de Country Retreat. De prijs- en kwaliteitsverhouding is niet in balans. Veel te duur voor het gebodene.We zijn na 1 nacht snel vertrokken. Jammer want de ligging van het complex is prachtig.
    Prachtige ligging bungalow in de rijstvelden.
    Fijtje
    it

    Beoordelingsscore

    10
    1 maart 2018

    Paradijs op aarde

    niets.
    Woorden schieten te kort voor deze plek en deze mensen. Hier is denk ik het woord relaxed uitgevonden. Pete en Ying zijn heerlijke hosts en zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Hun plek is gewoon fabelachtig. Vanuit het resort kan je er lekker op uit trekken. Geen toerisme terwijl je op slechts 30 minuten van Chiang Mai verblijft. Als je op je motortje rondrijdt glimlacht iedereen vrolijk naar je en op markten wordt je gewoon nog aangestaard. Op loopafstand van het resort is een buurtwinkel waar je alles kan kopen wat je nodig hebt en je ook een paar lekkere simpele gerechten kan eten. Qua restaurants is de directe omgeving wel een beetje beperkt. Je moet er met een taxi of motor naar toe. Maar gelukkig kookt Ying iedere dag heerlijke gerechten met liefde gemaakt. En dan het resort: Middenin de rijstvelden met een heerlijk zwembad, een Balè waar je je kan laten masseren door Jane en je de mooiste zonsondergangen zal meemaken. Wat wil je nog meer? Terugkomen!
    C.H
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    7 februari 2018

    Geweldige, kleinschalige locatie in een open landschap tussen de rijstvelden.

    Een geweldige locatie in een open landschap omringd door rijstvelden. Vriendelijk en behulpzame eigenaren en Ying kan kookt heerlijk. Ruime openingstijden van het restaurant. Schone bungalows en er zijn fietsen en motorbikes te huur.
    Arthur
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    6 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Thomas
    be

    Beoordelingsscore

    8,8
    4 januari 2018

    Dik ok!

    Het ontbijt. Duurde (veel) te lang, tot 45 min wachten en zelden op tijd open (8u ‘s ochtends). Niet ideaal als je activiteiten hebt gepland waardoor je vroeg moet vertrekken.
    Het eten (Thai) was het beste wat er te krijgen is in Thailand. De bar was tevens zeer gezellig. Het resort is op zich relatief klein, prachtige uitzichten over de reisvelden en zeer rustig.
    Jenna
    us

    Beoordelingsscore

    10
    23 april 2018

    Highly recommended for peace and tranquility in the countryside. Definitely would stay here again!

    We were treated like family and got to experience true country hospitality. We had a personal cooking class with Ying and got to use ingredients from her garden.
    Stephen
    au

    Beoordelingsscore

    9,6
    24 maart 2018

    Did the job nicely

    No mosquito netting on the windows, no fan in room, air con was good and quiet
    Beautiful views out into the rice paddies
    sg

    Beoordelingsscore

    9,6
    19 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    de

    Beoordelingsscore

    9,2
    8 maart 2018
    Very nice Location directly in the Rice field. Very nice and helpful staff. Very clean.
    Wim
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    2 maart 2018

    Relax in the ricefields!

    Nothing.
    Swimmingpool, bungalow, breakfast, dinner, massage. Nice pig in the garden. Next time we do the cookingclass!
    Klaudia
    pl

    Beoordelingsscore

    9,6
    1 maart 2018
    Very nice owner. Perfect place to relax. Beautifull landscape and delicious breakfast. Perfect place to be :)
    david simmonds
    th

    Beoordelingsscore

    9,2
    22 januari 2018

    Relaxation

    Nothing, it was fantastic. The owners were so helpful and friendly.
    It's in a beautiful setting with views of paddy fields.
    Anne
    ca

    Beoordelingsscore

    10
    19 januari 2018

    We used this as a base for our first week in Thailand. A relaxing place to wake up in.

    You probably need a car to get here. We were shuttled by friends.
    We only had breakfasts but they were tasty, fresh, and great coffee.
    paul
    es

    Beoordelingsscore

    9,6
    6 januari 2018

    Tranquility in abundance

    th

    Beoordelingsscore

    8,3
    25 december 2017
    Nothing
    View and friendly staffs
    th

    Beoordelingsscore

    7,9
    8 december 2017
    The Pig Jaidee and food
    Charinee
    th

    Beoordelingsscore

    9,2
    7 december 2017

    It is worth spending your time here.

    I really love the atmosphere. This place make me feel relax and fresh up. I enjoy watching mountains, rice fields and sunset.
    Babette
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    4 december 2017

    Dreamplace

    Nothing
    Ying Peter the dogs and the pig
    Lexi
    au

    Beoordelingsscore

    10
    30 november 2017

    A relaxing time in the mountains.

    I loved everything about this retreat! The owners Pete & Ying are very nice. Ying’s cooking is amazing! The rooms are spacious and clean, the energy and vibe overall is very calm and peaceful. The pool area was my favourite and I loved the views of the rice fields and mountains. A very nice getaway from Chiang Mai city.
    Norrachai
    th

    Beoordelingsscore

    10
    5 november 2017
    Neighbourhood!
Beoordelingen worden geladen